Una producció de l’Ajuntament de Tarragona amb motiu de Santa Tecla 700 i el patrocini de Repsol.

  • Data: Setembre 2022
  • Una producció de: Ajuntament de Tarragona
  • Gravació i edició: S.MORRIS Produccions 
  • Guió: Maria Roig i Joana Zapata
  • Tipus de projecte: Documental

Sobre el projecte

Aquest documental, estrenat el dijous 14 de setembre de 2022 en un acte públic al Teatre Tarragona, explica a partir d’imatges i de testimonis de protagonistes el procés de recuperació de les festes amb el retorn de la democràcia. En l’imaginari col·lectiu dels tarragonins i les tarragonines, Santa Tecla és avui rica i majestuosa, però no ha estat sempre així. Si fem un viatge en el temps a través de testimonis i imatges d’arxiu de quaranta anys enrere, podem conèixer l’aventura de tot un grup de joves que, amb diferents inquietuds, van recuperar la nostra festa. L’ocupació del carrer després de la dictadura, les ganes de cultura popular i la necessitat d’identitat creen l’ambient perfecte per fer de Santa Tecla una de les festes més emblemàtiques de Catalunya. Documental estrenat el dijous 14 de setembre de 2022 en un acte públic al Teatre Tarragona.

Altres projectes

Rocket Talent Fest

ICIQ és una organització d’investigació de primer nivell mundial, que actualment lidera el sector de la química. 

Royo

Sovint eclipsat per l’ombra de grans artistes internacionals com Miró o Tàpies, amb el temps la seva vasta obra va caure en l’oblit.

Tremolors

Quatre poetes d’avui dia es desplacen al petit poble de Vallfogona de Riucorb, on faran un xou d’homenatge al poeta barroc.

Contacta

Via Augusta 10, Salou.

977 381 405 / 678 024 851

info@smorris.tv