Rocket Talent Fest

 

A través de 12 capítols, narrats com a fals documental, coneixerem de primera mà algunes de les vivències i realitats de l’univers dels pallassos a Catalunya.

  • Data: Juny 2023
  • Una coproducció de: la Xarxa Audiovisual Local i TAC12.
  • Gravació i edició: S.MORRIS Produccions / Sergi Martín i Joana Zapata
  • Guió: David Sancho
  • Tipus de projecte: Sèrie televisiva

Sobre el projecte

‘Rocket Talent Fest’ és una sèrie creada per la companyia de circ Cia. Passabarret, que ha treballat sota la direcció de Sergi Martín, de S. Morris Produccions. El projecte està protagonitzat per Dèlia Batet i David Sancho, una parella de pallassos que integren la companyia vallenca. També ha comptat amb altres artistes com Edgard Sarrà, Albert Vinyes, El Capitán Maravilla, Alexandra Martín o Natàlia Martín. Cal destacar les col·laboracions de Pepa Plana, Marceline Khan (Los Excéntricos), Montse Trias (Circ Cric), Pep Callau, Claret Clown o Marcel Gros, entre d’altres, i cameos d’artistes de referència com Jango Edwards, Tortell Poltrona, Joan Reig (Els Pets), Joan Masdéu (Whisky’ns), l’Always Drinking Marching Band, el mag Jordi Caps (guanyador de ‘Got Talent’), el pallasso Enrico o el grup Figa Flawas.

Dos pallassos fracassats i un talent show

La sèrie, que ha comptat amb una trentena de localitzacions, més de 200 figurants i gairebé mig centenar d’actors i actrius, explica la història dels pallassos Boca i Rita, que després d’haver sigut despatxats del circ on treballaven, entren en el rodatge d’un talent show que, a poc a poc, va entrant a les seves vides. La història, plena d’humor i espectacle, compta amb banda sonora original, en la qual han participat músics del Camp de Tarragona com Jorge Varela, Samuel García, Roger Conesa, Germán Rull o Eduard Fernández.

Altres projectes

ICIQ Impulsion

ICIQ és una organització d’investigació de primer nivell mundial, que actualment lidera el sector de la química. 

La Secuita 100% compostable

El compostador permet convertir en adob natural diversos tipus de restes del tot quotidianes.

Tremolors

Aquesta és una serie documental que té com a objectiu la divulgació en 18 capítols de la Batalla de l’Ebre.

Contacta

Via Augusta 10, Salou.

977 381 405 / 678 024 851

info@smorris.tv